Pink Fish: – Vi har vært igjennom en testperiode i Norge

Nyheter
1023

Lakserestaurantkjeden vil satse mer utenfor landets grenser etter skuffende salg på hjemmebane.

Hawaii Poké, Koreansk kimchee burger eller Thai grønn curry. To damer studerer rettene på menyskiltet like ved inngangspartiet. Men flere gjester er det ikke å oppdrive ved Pink Fish’ avdeling på Munch Brygge i hovedstadens nyutviklede bydel, Bjørvika.

I et feriestille Oslo står ikke eksotisk hverdagsgourmet og fast food av laks særlig høyt oppe på listene til lunsjgjestene.

Lagt ned
I forrige uke kunne iLaks rapportere at den hardt satsende restaurantkjeden har lagt ned sin avdeling i Bergen. Dette følger et halvt år etter at Pink Fish stengte sin restaurant i Oslo City.

– Vi har lagt ned på grunn av at salget ikke var som forventet, og vi vil fokusere Pink Fish-satsingen mer mot utlandet fremover. Vi har vært igjennom en testperiode i Norge, sier restaurantgründer og mesterkokk Geir Skeie til iLaks.

Fortsatt
Han avviser at selskapet vil legge ned de andre Pink Fish-restaurantene i Norge; to i Oslo og en i Stavanger.

– Nei, vi skal fortsatt drifte Grensen 17, Munch Brygge og Sola, sier Skeie.

Restauranten på Munch Brygge omsatte for 7,5 millioner kroner i 2018. Driftsresultatet endte på -6,5 millioner kroner. 2019-regnskapet er foreløpig ikke offentlig kjent.

Foto: Aslak Berge