Sørvig tar over roret i Bocuse d’Or Norge

434

Tidligere fiskeriutsending og markedsdirektør i Marine Harvest, Arne Sørvig (47), er ansatt som daglig leder i Stiftelsen Bocuse d’Or Norge.

Sørvig starter i stillingen 1. oktober 2014. Han kommer fra Universitetet i Stavanger, der han fullfører en doktorgrad i industriell økonomi og markedsføring. Han tok også fagbrev som kokk i 1991, skriver Horecanytt.no.

– Jeg ser frem til å bidra til at det norske kokkemiljøet fortsatt skal befinne seg i den internasjonale toppligaen. Dette må jo være en av Norges artigste jobber, sier Arne Sørvig.

Han har en mastergrad i Internasjonal Hotell- og Reiselivsutvikling fra Norsk Hotellhøgskole og Cornell University i USA, og har vokst opp i hotell- og reiselivsnæringen der han fikk sin første yrkeserfaring. Han tok også fagbrev som kokk i 1991.

– Vi er svært glade for at Arne Sørvig har takket ja til å lede arbeidet med å sikre at norske kokker fortsatt kommer på pallen i de to Bocuse d’Or-konkurransene; EM og VM i kokkekunst. Han har bred nasjonal og internasjonal erfaring fra matrelatert næringsliv, og vil tilføre Bocuse d’Or Norge verdifull kompetanse og kapasitet, sier Jo Rodin, styreleder i Stiftelsen Bocuse d’Or Norge til Horecanytt.no.