Hogne Bleie til MSD

1591

Hogne Bleie er ansatt i MSD Animal Health som regionsansvarlig for Midt-Norge. MSD styrker nå sin satsing i alle regioner.

– Vi er særdeles fornøyde med at Hogne blir en del av teamet i MSD Animal Health. Han er meget faglig dyktig og har en bred erfaring som vil komme alle våre kunder til gode, sier administrerende direktør Johan Kvalheim.

Hogne Bleie kommer fra Mattilsynet, der han har ledet det nasjonale FHF-finansierte prosjektet  «Tap av laksefisk i sjø» som nylig er fullført. Han hatt flere tillitsverv og er nå medlem av sentralstyret i Den Norske Veterinærforening.

– Jeg valgte MSD Animal Health fordi jeg kjenner mange hyggelige og dyktige mennesker der og vet at det er et ytterst profesjonelt selskap med et sterkt fagmiljø. Jeg ser frem til å bistå lakseoppdrettere med å bedre biologien i anleggene, samt å bidra med tilbakemeldinger og egen erfaring internt i MSD Animal Health sier Hogne Bleie.

Satser i Nord og Midt
Samtidig med ansettelsen av Hogne Bleie styrker MSD Animal Health sin regionale satsing og tilstedeværelse. Hogne Bleie har kontor i Bryggja ved Måløy, og vil være regionsansvarlig for Midt-Norge. Stein Johannessen flytter fra Bergen til Tromsø og blir kundeansvarlig for Nord-Norge, mens Niels Petter Maaseide er regionsansvarlig for region Sør.

– Vi får ukentlig en rekke faglige spørsmål om vaksinering og strategier for å redusere sykdom og svinn i anleggene. Nå gjør vi noen organisatoriske endringer for å kunne gi enda bedre service til våre kunder, sier Johan Kvalheim.

Om Hogne Bleie
Hogne Bleie har veterinærmedisinsk embedseksamen fra University of Glasgow, videreutdanning og spesialisering i akvakultur fra University of Stirlings Institute of Aquaculture, samt flere fag på hovedfagsnivå innen akvatisk mikrobiologi, molekylærbiologi og genteknologi fra Universitetet i Bergen.

Han har tidligere arbeidet ni år med forskning og diagnostikk i Veterinærinstituttet i Bergen, vært kvalitets- og fiskehelsesjef i ledergruppen hos Pan Fish Norway AS og direktør for biologi og biosikkerhet i Atlantic Cod Farm AS.

MSD Animal Health
MSD Animal Health er et globalt forskningsbasert selskap som utvikler, produserer og markedsfører et bredt sortiment veterinære legemidler og tjenester. Datterselskapet som blant annet er ansvarlig for å bistå laksenæringen har sitt hovedkontor i Bergen og ledes av Johan Kvalheim. Konsernet har rundt 76.000 ansatte.