Inngår avtale med Mørenot

723

Marine Harvest, Region Sør har inngått en toårs kontrakt med Mørenot Aquaculture om databasetjenesten Mørenot Main Component Database (MMCD). Avtalen omfatter 28 sjøanlegg i Marine Harvest, Region Sør, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi legger spesielt stor vekt på å lette hverdagen til driftslederne gjennom gode og effektive løsninger, og valget falt på MMCD fra Mørenot Aquaculture etter flere ukers testing og positiv tilbakemelding fra våre egne driftsledere, sier Rolf Berg, teknisk koordinator for Region Sør i Marine Harvest Group.

– Tjenesten gir oss en komplett oversikt over komponenter, sertifikater, levetider, utløpsdatoer med mer. Vi er fornøyd med å ha fått i stand en fremtidsrettet avtale hvor vi har muligheten til å være delaktig i videreutviklingen av MMCD sammen med konsulentavdelingen i Mørenot Aquaculture basert på våre behov og tilbakemeldinger, avslutter Berg.

Mørenot Aquaculture har knyttet til seg mange nye brukere i løpet av det siste året, og hatt spesielt stor etterspørsel i 2014 etter at ny versjon ble lansert. Mørenot Aquaculture er fornøyd med å ha fått på plass avtalen med Marine Harvest, Region Sør, og legger ikke skjul på at en stor og tung aktør som Marine Harvest vil kunne bidra positivt med tanke på videreutviklingen av databasetjenesten.

– Løsningen er basert på et reelt behov i oppdrettsnæringen, og MMCD er stadig under utvikling til næringens beste og i henhold til våre intensjoner om å bidra til et miljøriktig og fremtidsrettet fiskeoppdrett, sier Yngve Askeland, kvalitets- og utviklingssjef i Mørenot Aquaculture.