Planlegger å åpne kjedens første filial i USA i 2020.
I november 2017 åpnet den første Pink Fish-restauranten på Steen og Strøm i Oslo. SIden det er det kommet fem nye restauranter, deriblant i Stavanger og i Singapore.
Mesterkokk Geir Skeie eier en tredjedel av Pink Fish, sammen med Ronny Gjøse og selskapet Gse Sandvik – med Egil Sandvik i spissen.
Restaurantkonseptet, med norsk laks i hovedrollen, omsatte for åtte millioner kroner i 2018.
– Dette er i henhold til vår plan og som forventet. Vi er innstilt på at det tar tid å endre og utfordre folks spisevaner, sier Pink Fish-gründer Ronny Gjøse i mandagens papirutgave av Budstikka.
Til avisen understreker han at Pink Fish er i en oppstartsfase, og at det fortsatt er røde tall.
– Vi forventer ikke å tjene penger for gruppen totalt sett de første årene, men vi forventer positivt driftsresultat for våre restauranter i 2020, sier han.
Gjøse mener det vil ta tid å endre spisevanene til nordmenn, som ifølge han er for glad i burgere, pizza og pasta.
Nå planlegges det flere restaurtanter, både i Norge og Asia. I tillegg planlegges det å åpne den første restauranten i USA, nærmere bestemt New York, i 2020. Målet på sikt er å åpne 1.000 restauranter innen ti år.