Åpner sin første restaurant i utlandet til våren.
Den hardtsatsende restaurantkjeden har så langt fire filialer i Norge, tre til er under bygging og planlegging.
Mesterkokk Geir Skeie eier en tredjedel av Pink Fish, sammen med Ronny Gjøse og selskapet Gse Sandvik – med Egil Sandvik i spissen.
Nå tar de tre norske gründerne steget utenfor norgesgrensen, og åpner sin første restaurant i utlandet. Den nye filialen vil ligge i storprosjektet The Jewel, som skal bygges til å bli en del av Changi flyplass i Singapore på våren 2019, melder Godt.no.
The Jewel, som er omtalt av CNN Travel som flyplassens «spektakulære nye juvel», vil danne et stort ringformet bygg utenfor sikkerhetsgrensen. Den skal knytte sammen tre av flyplassens fire terminaler. På innsiden vil det blant annet være en innendørs foss, en stor hage med stier, butikker, lekeplasser – og restauranter.
– Det skal ligge Michelin-restauranter i toppetasjen og street food-boder i underetasjen. Vi skal ligge i etasjen over disse bodene. Singapore-filialen vil fungere som en utstillingsplass til resten av verden, i tillegg til at vi får erfaring med hvordan konseptet fungerer i Asia, forteller gründerne.
De holder fortsatt på målet om å nå 1.000 filialer innen 10 år.
– Målet er å bli en sunn hurtigmatkjede som skal konkurrere opp mot Pizza Hut, KFC, Burger King og McDonald’s. Vi ønsker å være like kjente som dem om ti eller 20 år. Det er det vi jobber mot, og vi er på ganske god vei og, sier Gjøse.
Etter det iLaks erfarer, er det Lerøy Seafood Group som leverer hovedingrediensene til Pink Fish-restaurantene, nemlig norsk oppdrettslaks.