Ble designet med flyplasser i tankene, ifølge gründerne. Etter påske åpner Pink Fish sin første flyplassrestaurant

Nyheter
1165

Pink Fish inntar Stavanger lufthavn, Sola.

I november 2017 åpnet den første Pink Fish-restauranten på Steen og Strøm i Oslo. Restauranten har siden da også etablert seg flere andre steder i Oslo, samt i Bergen. Nå etablerer restauranten seg også på Stavanger lufthavn i forbindelse med at det bygges en ny innlands-terminal på nærmere 3.000 kvadratmeter, skriver Solabladet.

«Pink Fish ble faktisk designet med flyplasser og travle trafikkstasjoner i tankene», skriver Pink Fish på sin hjemmeside, og nå blir det altså en realitet.

– Det var litt tilfeldig at Sola ble den første flyplassen vi åpner på, da dette styres av de anbudskonkurranser og arealer som Avinor utlyser, men vi tror konseptet vårt passer godt her. Vi er stolte over at vi vant over større, mer etablerte aktører, sier Ronny Gjøse, som sammen med Bocuse d’Or vinner Geir Skeie og skipsdesigner Svein Sandvik står bak Pink Fish.

Ifølge avisen vil kundene ha mulighet til å bestille via app, slik at maten er klar til å plukkes opp på vei til gaten.

I april åpner trioen nok en flyplassrestaurant – denne gangen i Singapore. Den nye filialen vil ligge i storprosjektet The Jewel, som skal bygges til å bli en del av Changi flyplass i Singapore.