Spektakulær film fra Steinsvik: Dette kan bli din nye arbeidshverdag

Nyheter
1910

En film fra utstyrsleverandøren Steinsvik setter virkelig sansene i kok.

Tenk deg en hverdag hvor alle arbeidsoppgaver gjøres fra en arbeidsstasjon i omgivelser som egentlig mest likner innsiden av et romskip.

Det kan fort bli en realitet.

Ifølge Steinsvik finnes allerede noen av løsningene i filmen i dag, andre jobber selskapet intensivt med og noen ligger litt lengre fram i tid. Felles for dem alle er de at de krever et fremtidsrettet og profesjonelt leverandørledd til havbruksbransjen.

Se den heftige filmen (Artikkelen fortsetter under videoen)

Steinsvik som selskap ønsker å løfte blikket og se på mulighetene som ligger fremover. Selskapet tror at det er viktig med et langsiktig perspektiv på hva bransjen som helhet prøver å oppnå, og hvilket muligheter som ligger litt inn i fremtiden. Det er lett å se seg blind på det daglige og de håper at dette kan både inspirere og sette tankene i gang hos flere.

Big data er et populært begrep innen havbruk for tiden som mange ønsker å kaste seg på, men ikke alle har tenkt gjennom hva dataene muliggjør. Steinsvik kjenner havbruksnæringen, og samler allerede inn en mengde data i dag, sammen med andre aktører skal de bidra til utvikling av havbruksbransjen.