Sealab-styret trekker seg: – Involvert i en spennende forretningstransaksjon

Nyheter
1678

Gründerfamilie ute av styret i kamera- og maskinlæringselskap.

Ifølge en kunngjøring til Brønnøysund-registrene har fire av fem styremedlemmer i Sealab fratrådt styret i trondheimsfirmaet. Her inngår gründerne Oddbjørn Milan og Oscar Markovic, samt Martin Halvorsen Grønning og Morten Sjoner Syrstad.

Kun Hans Michael Hansen blir med videre i Sealab-styret.

Les også: Ser ingen grenser under vann

Storeiere
Største aksjonær i Sealab Ocean Group, som eier Sealab, er familien Markovic, som gjennom selskapet Slottvarden Invest kontrollerer 37,9 prosent av aksjene. 

– Jeg kan dessverre ikke kommentere dette for øyeblikket, sier Oddbjørn Milan Markovic til iLaks.

Den nyvalgte styreleder, advokat Ståle Spjøtvold, kan imidlertid lette litt på sløret.

Milan Marković. FOTO: Trine Forsland

– Det er korrekt at styret i Sealab AS har blitt endret. Hans M. Hansen er med videre fra det forrige styret. Det nye styret er på plass hvor undertegnede er styreleder, men vi har ikke registrert endringene i Brønnøysund pt. Styret i begge selskapene består nå av Halle Sivertsen og Hans M. Hansen, i tillegg til undertegnede, skriver Spjøtvold i en epost til iLaks.

Les også: Får 9 mill. kroner for å identifisere enkeltfisk

Spennende
– Sealab Ocean Group AS og Sealab AS er for øyeblikket involvert i en spennende forretningstransaksjon. Som du sikkert forstår kan jeg ikke gi deg detaljene ennå, men vi planlegger å informere markedet om dette etter sommerferien, forhåpentligvis innen utgangen av august.

– Snakker vi om et oppkjøp her da?

– Som tidligere nevnt, må jeg komme tilbake til deg vedrørende ytterligere opplysninger, svarer Spjøtvold.

Sealab har 15 ansatte, og omsatte for 7,2 millioner kroner i 2018. Regnskapet for 2019 er foreløpig ikke offentliggjort.