Laks og piggvar er Haalands fiskefavoritter. Nå kommer tv-kampanjen

Nyheter
0

Her er Erling Braut Haaland på filmopptak med Norges sjømatråd og «Godfisk». I denne uken kan du se resultatet i en rekke mediekanaler her i landet.

I mars ble det kjent at Erling Braut Haaland har inngått en avtale med Norges sjømatråd. I de neste to årene skal fotballstjernen være norsk sjømats ambassadør – med «Godfisk» og «Seafood from Norway» som avsendere.

Opptakene med Haaland ble gjort i forbindelse med landslagets samling i Oslo i september. En drøy måned senere er de to første filmene nå premiereklare.

– En fantastisk sjømatambassadør
– Gjennom denne filmproduksjonen tar vi samarbeidet med Erling Braut Haaland et steg videre. Han er en fantastisk sjømatambassadør og var like profesjonell på filmsettet som han er på fotballbanen. Vi gleder oss derfor veldig til å vise frem resultatet, først i Norge og deretter med egne medieuttak internasjonalt, sier markedsdirektør Camilla Beck i Norges sjømatråd.

Selve produksjonen ble unnagjort i løpet av fire timer. Til tross for at det var høyt tempo underveis, beholdt Haaland både roen og humøret under opptakene.

– Det gjaldt både når han måtte løpe rundt på fotballbanen med fotografer, diverse assistenter og innspillingsleder etter seg og på kjøkkenet der både beskjeder og sjømatretter kom på løpende bånd, sier Beck.

Laks og piggvar er Haalands favoritter
Som toppidrettsutøver er Erling Braut Haaland svært opptatt av å få i seg nok og riktig næring.

– Hvorfor er sjømat viktig i ditt eget kosthold?

– Først og fremst fordi det sikrer meg variasjon i kostholdet. I tillegg er det jo både sunt og bra for meg, svarer Haaland.

– Hva er dine personlige sjømatfavoritter?

– Laks og piggvar.

Kampanjen har premiere mandag 21. oktober, er myntet på det norske markedet og vil ha «Godfisk» som avsender. I de tre neste ukene blir den synlig på TV, TikTok, YouTube, Snapchat, Facebook og Instagram.

– Laks passer perfekt for idrettshelter
– Vi kommer til å vise to filmer, som begge skal fremheve laks som det perfekte påfyllet for idrettshelter. Jeg kan love fristende matbilder som garantert vil få folk til å få vann i munnen, samtidig som de presenterer en sjarmerende Haaland med glimt i øyet, sier markedssjef Agnete Bell i Norges sjømatråd.

«Godfisk» har de siste årene jobbet med mange kjente og talentfulle profiler, slik som Karsten Warholm og Emilie Voe Nereng. Agnete Bell innrømmer likevel at hun er ekstra spent og forventningsfull når Norges kanskje mest kjente person og en av verdens aller største fotballspillere er med på laget.

– Vi er veldig stolte av dette samarbeidet. Når en kjendis som Kim Kardashian blir starstruck av å treffe ham, er det stort for oss i Sjømatrådet at Erling Braut Haaland heier på norsk sjømat. Han er en fantastisk ambassadør for oss, og vi er sikre på at kampanjen vil inspirere mange til å inkludere mer sjømat i kostholdet sitt, sier Agnete Bell.