Pure Salmon Technology kjøper deler av konkursrammet konkurrent

Nyheter
0

RAS-leverandøren Pure Salmon Technology kjøper eiendeler fra Billund Aquaculture Danmark og sikrer seg eksklusive rettigheter. 

Gjennom oppkjøpet av immaterielle rettigheter (IP) fra Billund Aquaculture Danmark, samt  eksklusive rettigheter til å kjøpe Billund Aquaculture Australia og Billund Aquaculture Chile, styrker Pure Salmon sitt tilbud innen RAS-teknologi og åpner nye vekstmuligheter internasjonalt.

Selskapet har allerede ansatt flere medarbeidere fra Billund de siste årene og planlegger ytterligere ansettelser. I tillegg har selskapet sikret seg teknisk dokumentasjon for hele Billunds installasjonsbase, noe som gjør det mulig å tilby service og støtte til alle Billunds tidligere kunder.

Les også: Ecofisk går fra matfisk til post-smolt, og får med seg Pure Salmon Technology og 8F på laget

Ved å sikre seg Billunds Fixed Bed-teknologi og andre unike løsninger, utvider Pure Salmon Technology sin teknologiske portefølje, noe som ytterligere forbedrer deres evne til å levere innovative løsninger.  

Vi er glade for å inkludere disse teknologiene og eiendelene fra Billund Danmark i Pure Salmon Technology. Dette oppkjøpet styrker våre teknologiske muligheter og vår posisjon i markedet, sier Kent Rasmussen, administrerende direktør i Pure Salmon Technology, i en pressemelding.

De eksklusive rettighetene til å kjøpe Billund Aquaculture Australia og Chile er også med på å styrke vår satsing på å utvide vår globale tilstedeværelse.

De eksklusive rettighetene til å kjøpe avdelingene i Australia og Chile gir Pure Salmon Technology muligheten til å utvide sin tilstedeværelse i de australske og søramerikanske markedene. Dette gjør det mulig å dra nytte av den lokale ekspertisen til selskaper kjent for sin sterke posisjon innen akvakulturteknikk og prosjektdrift i disse regionene.

Pure Salmon Technology er dedikert til å fremme innovasjon og bærekraft innen akvakultur, og dette oppkjøpet gir oss muligheten til å kombinere styrkene til begge selskapene for å tilby enda bedre løsninger til våre kunder, sier styreleder i Pure Salmon og grunnlegger av 8F, Stephane Farouze.

Vi ser frem til å fortsette å utfordre grensene for hva som er mulig innen akvakulturteknologi.