Foredlingsbedriften tjente 5,9 millioner kroner på driften i 2018.
– Vi er fornøyd, sier Idar Kåre Sekkingstad til iLaks.
Aldri før har selskapet i Apalvågen, på vestsiden av Sotra, tjent mer enn de gjorde i fjor. Sekkingstad er glassklar når han skal forklare hvordan resultatet ble skapt: – Mye hard jobbing, gode kunder og flinke ansatte.
Mens omsetningen ikke rikket seg av flekken fra 2017 til 2018, økte driftsresultatet med 40 prosent.
Vågen Seafood kjøper hel fisk fra en lang rekke oppdrettere langs kysten, og skjærer fileter av denne i egne lokaler. Produksjonsvolumet var om lag 2.500 tonn, laks og ørret, i fjor.
– 98 prosent fileteres. Vi har litt hel fisk, men det er lite, sier Sekkingstad til iLaks.
Det er satt av to millioner kroner i utbytte etter fjoråret – identisk med året før.
Selskapet er 50/50 eid av Idar Kåre Sekkingstad og Odd Kåre Sekkingstad.