Vil produsere 500 poser med laksechips om dagen

Nyheter
1069

Ocean Snacks produserer det som skal være den første norskproduserte laksechipsen. Nylig hentet oppstartsselskapet 815.252 kroner i en emisjon.

Det opplyser selskapet om på sine Facebook-sider.

Gründer Henrik Cin Bokelund var nylig i markedet og jaktet 2,5 millioner kroner, men ifølge lørdagens papirutgave av Finansavisen, så var investorene skeptiske. Selskapet var priset til 6,7 millioner kroner før emisjonen.

Før helgen kunne selskapet likevel altså opplyse om at minstebeløpet på 750.000 kroner var passert. Ifølge Bokelund skal ytterligere kapital være på vei fra utlandet, slik at man kan passere millionen.

– Det går til lønn, husleie og utstyr. Vi skal sette opp en liten fabrikk, og om en måneds tid kan vi produsere 500 poser om dagen, sier Bokelund om hva pengene skal gå til.

iLaks omtalte selskapet allerede i fjor sommer. Da fortalte Bokelund at han håpet den vil være i butikker i løpet av 2019. Ifølge Finansavisen skal laksechipsen selges på festivaler og markedsdager i sommer, samt at det planlegges distribusjon i hoteller, dagligvarebutikker og restauranter.

Ifølge Ocean Snacks er målet å selge for 1,2 millioner kroner i år. I løpet av fire år skal denne summen stige til 14 millioner kroner.