Skretting Norge ansetter ny produktsjef vekstfôr

Nyheter
2143

Karina Daae Nilsen har fått stillingen.

Karina Daae Nilsen kom fra stillingen som fagspesialist for vekstfôr i Skretting hvor hun var en del av teamet som lanserte de nye høyytelsesfôrene Prime og Express i 2017. Disse fôrene har vist den beste ytelsen i forsøk, og nå skal Daae Nilsen ta disse fôrene videre til neste generasjon.

Daae Nilsen har jobbet hos Skretting i snart ti år, først i salg og deretter som fagspesialist vekstfôr i marketing, og hun vil fortsatt ha kontorsted i Stokmarknes, Vesterålen. Som produktsjef for vekstfôr vil Daae Nilsen rapportere til marketingdirektør Mads Martinsen.

Hun har fire års utdannelse fra Norges Fiskerihøgskole, studieretning fiskehelse, utdannelse innen marin yngelproduksjon fra NTNU og har i tillegg nylig fullført en MBA (Master of Business and Administration) ved Nord Universitet.

Skretting sier i en kommentar at de er glade for å få en vekstfôrsjef som har så lang og god erfaring med produktutvikling koblet opp med en sterk forståelsen for hva bransjen etterspør i den viktige rollen med å utvikle vekstfôr videre.