Nybygget til AKVA group på Jæren offisielt åpnet

Nyheter
1020

I starten av mai flyttet AKVA groups avdeling på Jæren inn i flotte nye lokaler i Kverneland Næringspark. AKVA group Bryne har blitt til AKVA group Klepp.

– Vi er veldig glade for at AKVA group valgte å bli værende på Jæren og ikke minst at valget falt på Klepp kommune. Gratulerer med nytt bygg, strålte ordfører i Klepp kommune, Ane Mari Braut Nese, før hun klippet over vinsjsnora som var trukket opp foran bygget i anledning den offisielle åpningen.

Ansatte, naboer, leverandører, kunder og andre inviterte var onsdag samlet til offisiell åpning av AKVA groups nye bygg i Kverneland Næringspark i Klepp kommune. Hit flyttet selskapet i starten av mai, etter å ha vokst ut av sine tidligere lokaler på Bryne. Det moderne bygget rommer både produksjon, lager, verksted og administrasjon, og huser nå over 90 ansatte.

– Vi er veldig fornøyde med å ha fått et framtidsrettet bygg, godt tilrettelagt for teknologiutvikling, effektiv produksjon og god samhandling. Nye trivelige omgivelser gjør godt for arbeidsmiljøet og her kan vi fortsette å vokse som organisasjon, sier driftssjef Ola Hausken fornøyd.

Etter noen velvalgte ord fra både ordføreren, driftssjefen og byggherre Per Steinar Lothe, ble de inviterte gjestene invitert inn for en matbit, hyggelig drøs og ikke minst omvisning i lokalene.

AKVA groups avdeling på Klepp har sin opprinnelse i oppfinnelsen av det første sentralfôringsanlegget for fiskeoppdrett, som kom på markedet i 1980. Leveranser av sentralfôringssystem til oppdrettsanlegg er fortsatt en viktig del av virksomheten på Klepp, men med årene er produksjonen også utvidet med installasjon av kamera, sensorikk, fôrspredere og annen relatert teknologi. I tillegg er kontoret også hovedsete til flere nøkkelfunksjoner i konsernet, som økonomi, salg og markedsføring.