Midt Norsk Kystservice er konkurs: – Vi mistet for mange oppdrag

Nyheter
1304

Flatangerselskapet Midt Norsk Kystservice bukket under for konkurransen i det tøffe servicebåtmarkedet.

– Det var rett og slett for lite oppdrag, og konkurransen var for tøff. Etter hvert mistet vi for mange oppdrag, sier daglig leder i Midt Norsk Kystservice, Øyvind Bekkavik, til iLaks.

Konkursen ble først omtalt av Hegnar.no onsdag morgen, som igjen viste til Brønnøysundregistrene. Konkursen til Midt Norsk Kystservice ble kunngjort tirsdag.

Øyvind Bekkavik tok over som daglig leder for Kjell Egil Bekkavik i tidlig i vår. Sistnevnte står fortsatt oppført som daglig leder på nettsiden til selskapet.

– Jeg kom inn for å se om det var mulig å berge dette, men det var rett og slett ikke oppdrag, gjentar Bekkavik til iLaks.

Midt Norsk Kystservice, som ble stiftet i 2010, er et undervannsentreprenørselskap med hovedvekt på servicetjenester innenfor oppdrett, samt landbaserte operasjoner i ferskvann for kraftselskaper, og offentlige instanser.

iLaks snakket med Øyvind Bekkavik i mars. Da hjalp selskapet Mowi med å fjerne store ismengder ved hjelp av isbryteren «Amron» på lokaliteten Kines i Sørfold i Nordland.

Det siste offentlige årsregnskapet til selskapet er fra 2017. Da omsatte selskapet for 15,9 milioner kroner, og hadde et driftsresultat på 4,1 millioner kroner.