Leverer komplett kamerasystem til Trollvika Drift

Nyheter
833

Trollvika Drift gir AKVA group fornyet tillit og inngår en femårs leieavtale på kamerasystem til alle sine fire lokaliteter.

Dermed får Trollvika Drift 45 stykker nye SmartEye Precision HD undervannskamera og ny versjon av kontrollsystemet AKVAconnect 4, ifølge en pressemelding fra AKVA group.

– Vi er avhengig av driftssikkert utstyr med god oppetid. Om vi skulle miste øynene våre i merden så er vi helt avhengig av hjelp momentant, og det er en viktig grunn til at vi velger å gå inn på en femårsavtale med AKVA group som har vist at de har gode rutiner om uhellet skulle være ute. I tillegg får vi med denne leieavtalen helt nytt utstyr på alle lokaliteter, sier Olav Henry Olsen, styreleder i Trollvika Drift.

Trollvika Drift er driftsselskapet til Northern Lights Salmon og Sørrollnesfisk – to oppdrettsselskap som driver samdrift. 

Kameraene settes inn på lokalitetene Enkeltstein, Ystevika, Trollvika og Svartskjær i Troms. 

– Denne avtalen gir kunden forutsigbarhet i produksjonen, selv på værharde lokaliteter. AKVA group garanterer for at kunden alltid skal ha et fungerende bilde i fôrsentralen gjennom en service- og responsavtale. For en forutsigbar månedlig sum står vi ansvarlig for oppetid på alt utstyr i fem år, sier Cato Myrstad, salgsansvarlig i AKVA group.

AKVA group opplyser avslutningsvis, at selskapet har solgt mer enn 100 undervannskamera hittil i år. 

FOTO: Trollvika Drift