Laks var sjekketrikset da skiskytterdronningen Liv Grete Skjelbreid fikk seg ny kjæreste

Nyheter
0

Gullgrossist Liv Grete Skjelbreid var singel i seks år etter at hun ble skilt fra Raphaël Poirée som hun var gift med i 13 år. Så traff hun en italiensk skismører.

Den heldige utkårede heter Giacomo Tiraboschi, og var skismører for det italienske landslaget. De to hadde kjent hverandre lenge, men det var først i 2019 at det oppsto søt romantikk mellom dem. Første gangen de to hilste på hverandre, var Liv Grete Skjelbred juniorutøver. Men det skulle gå flere år før de møttes igjen, skriver VG.

Da Tiraboschi skulle til Norge i forbindelse med en samling, fikk Liv Grete Skjelbreid en melding fra ham. Han lurte på om hun kunne skaffe ham laks.

Liv Grete ordnet laks til italieneren, men hun overleverte den ikke selv. Det fikk hun noen andre til å gjøre. Men neste år, da Giacomo igjen var i Norge på samling, kom den samme meldingen. Kunne Liv Grete fikse noe laks?

Da møtte Liv Grete den italienske lakseelskeren selv.

– Da jeg inviterte ham hit første gang, var jeg livredd for at det skulle ryktes at vi var sammen. Men jeg har ikke angret en dag på at jeg tok initiativet. Selv om jeg sa at jeg aldri skulle finne meg en som ikke snakket norsk igjen, sier hun i et intervju med Her og Nå.

– Jeg liker hans personlighet og hans verdier. Han er folkelig og helt nedpå. Ikke noe komplisert ved ham. Giacomo liker å ha det gøy, slik som meg. Han er lojal og hel ved i mine øyne, sier Liv Grete om Giacomo til Se og Hør.

Da paret måtte finne ut hvor de skulle bosette seg, var det aldri noe diskusjonstema. Det måtte bli Norge.

– Han hadde ikke noe valg. Det var vinn eller forsvinn. Ha-ha! Selve flytteprosessen har vært en glidende overgang. Det har bare blitt sånn. Utenom skisesongen har han jobbet på fiskeoppdrett, og vært sommervikar i landbruket med å plante trær, forteller hun til Se og Hør.

Nå driver de to et hyttehotell i Hålandsdalen. Hotellet eies av oppdretterfamilien Eide. iLaks avla et besøk på hotellet og fikk et intervju med Skjelbreid i 2016.