– Hva?! Har vi fått utviklingstillatelser?

Nyheter
1374

Nova-sjef Odd Strøm og samboer Aino Olaisen var ikke klar over at selskapet hadde fått fire utviklingstillatelser for konseptet «Spidercage» da iLaks sendte en SMS for en kommentar om tilsagnet.

– Vi så på hverandre, og begge bare: Hva?! Har vi fått utviklingstillatelser? Det er jo helt fantastisk, sier Odd Strøm på telefon til iLaks, kort tid etter at det ble kjent at Nova Sea likevel får utviklingstillatelser. 

Strøm og Olaisen er på tur med båt gjennom den blå grotte (Grotta Azzurra), en kjent hule på kysten av den italienske øya Capri når iLaks snakker med han.

– Det er utrolig få en så god melding på et så flott sted, sier Strøm, og legger til at han må gi Olaisen et ekstra kyss når de passerer gjennom grotten.

Han er glad for at klagen er tatt til følge.

– Det er jo et tålmodighetsarbeid, og nåløyet for å få utviklingstillatelser er trangt. Det er et solid konsept, og jeg synes vi fortjente at det fikk fullt gjennomslag, sier Strøm.

Mandag er Strøm tilbake på jobb.

– Vi er fortsatt i feriemodus, og jeg må summe meg litt etter denne beskjeden. Vi kan snakkes nærmere etter helgen, avslutter Strøm.