FiiZK og Ecomerden fusjonerer

Nyheter
0

Både FiiZK og Ecomerden er ledende aktører innen utvikling og leveranse av semilukkede merdsystemer.

– Ved å samle selskapenes kunnskap og teknologi vil vi kunne styrke leveransekapasiteten samtidig som vi forserer videre utvikling av design og funksjonalitet, sier daglig leder i FiiZK, Torstein Rønning, i en pressemelding.

Jan Erik Kyrkjebø, daglig leder i Ecomerden ser på sin side frem til å ta med seg sine folk og teknologi inn i et større system, med de muligheter dette gir for Ecomerden sine løsninger.

Den praktiske sammenslåingen av selskapene er påbegynt for å sikre en vellykket sammenslåing og videre prosess med kunder og leverandører, opplyser selskapene.

FiiZK er den dominerende part i sammenslåingen. Ved siste avlagte regnskapsår, 2020, omsatte Ecomerden for 31,8 millioner kroner og fikk et driftsresultat på 6,9 millioner kroner. Konsernsspissen FiiZK Holding omsatte for 195,6 millioner kroner og fikk et driftsresultat på -1,8 millioner kroner.

Trondheim-baserte FiiZK gjør med dette et nytt konsolideringsgrep. I desember 2020 kjøpte FiiZK opp underleverandøren NWP, som spesialiserer seg på presenninger og luseskjørt.