Etter over ti år i Lerøy Aurora, skifter Frank Isaksen jobb

Nyheter
1366

Frank Isaksen er ansatt i nyopprettet stilling som leder for Jackon-gruppens kassefabrikker. Isaksen tiltrer 3. august.

Isaksen har lang erfaring med produksjon av emballasje i EPS, både som operatør og leder. Han startet sin karriere i Dåfjord Laks i 1995, og har jobbet med etablering, drift og utvikling av emballasjeproduksjon i havbruksselskaper. Siden 2007 har han prosjektert og ledet emballasjefabrikken til Lerøy Aurora i Troms.

– Jackon er i positiv utvikling og vi har tydelige ambisjoner. Gjennom strategisk satsing på fiskeemballasje har vi styrket vår markedsandel i dette viktige segmentet. Vi er glad for å ha Frank med på laget, han er kjent for sin fagkompetanse, lederegenskaper og evne til å se muligheter, sier Hans Petter Olsen, administrerende direktør for Jackon Skandinavia.

– Jeg gleder meg til å bli en del av Jackon. Jeg har stor respekt for posisjonen selskapet har opparbeidet seg. Jackon er et solid selskap som tenker innovativt og offensivt. Mitt inntrykk er at bedriften er lett å samarbeide med. Det blir spennende å drifte flere fabrikker, jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Frank Isaksen.