Cargill vil produsere og foredle sjømat.
Det er Bloomberg, som melder at fôrprodusenten er i samtaler med ulike oppkjøpskandidater.
– Vi ønsker å integrere oss ytterligere i sjømatforsyningskjeden, og vi eier ikke noe ennå, men vi leter etter muligheter, sier administrerende direktør David MacLennan.
Cargill oppgir ikke noen detaljer om hvor nært de er potensielle avtaler.
Cargill har nå 38 fôranlegg for akvakultur i 20 land og har fokus på å levere fôr til laksindustrien i Norge, Chile, Skottland og Nord-Amerika, samt tilapia- og rekeprodusenter på steder som Kina, Thailand og Vietnam. I 2015 kjøpte selskapet opp EWOS for 12,3 milliarder kroner.
– Fisk og sjømat, bioindustri, helse- og matteknologi er tre av de «varme» områdene for oss. Asia er en lidenskap. Det er åpenbart ikke et produkt i seg selv, men det er en region der vi gjerne vil være mer representert, sier MacLennan videre.