CageEye: – Sealab Ocean Group fikk et vederlag for aksjene i Sealab og Sensomar

Nyheter
1174

Ifølge bostyrer John Aksel Stav har konkursbegjærte Sealab Ocean Group (SOG) ikke mottatt betaling for de to datterselskapene Sealab og Sensomar, som ble solgt til CageEye tidligere i høst. CageEye-sjef Bendik Søvegjarto mener bestemt at selskapet har gjort opp for seg.

Onsdag ble det kjent at SOG har gått til skifteretten. Bostyrer John Aksel Stav uttalte da at det «i realiteten er en gjeld på fire millioner og null eiendeler». Samtidig er det kjent at SOG tidligere i høst solgte de to datterselskapene Sealab AS og Sensomar AS for 105,4 millioner kroner, med oppgjør i CageEye-aksjer.

Administrerende direktør i CageEye, Bendik Søvegjarto, hevder SOG fikk oppgjør for de to datterselskapene.

Bendik S. Søvegjarto. FOTO: CageEye

– Aksjekjøpsavtalen vår med Sealab Ocean Group inneholder en konfidensialitetsbestemmelse som gjør at vi ikke står fritt til å redegjøre for innholdet av denne. Vi vil imidlertid understreke at Sealab Ocean Group fikk et vederlag for aksjene i Sealab og Sensomar, og at avtalen inneholder nærmere regulering av oppgjør og øvrige transaksjonstekniske forhold.

– Vi står bak avtalen og vil overholde den, på dens vilkår og betingelser, sier han til iLaks.

– Avtalen ble inngått med Sealab Ocean Group etter nærmere forhandlinger, hvor begge parter var bistått av eksterne rådgivere. Vi ønsker bostyrers undersøkelser velkommen, og er trygge på at disse ikke vil påvirke gyldigheten av den inngåtte avtalen, sier Søvegjarto videre.