Bettina Flatland valgt inn i Andfjord-styret

Nyheter
1193

Andfjord Salmon skal styrke kommunikasjonsarbeidet med Bettina Flatland.

Flatland er i dag kommunikasjonsdirektør i et av Nordens største hotellselskap, Nordic Choice Hotels. Hun har tidligere vært kommunikasjonsrådgiver for Høyres Stortingsgruppe innenfor næring, samferdsel, energi og miljø. 32-åringen er utdannet ved Copenhagen Business School og City University of Hong Kong, og har en master of science, business and strategy.

Andfjord Salmon sitt anlegg er patentert, og har konsesjon for oppdrett av 10.000 tonn laks. Torsdag startet byggingen av det som skal bli det største et største gjennomstrømmingsanlegget i sitt slag. Om bare 12 måneder skal smolten svømme i det anlegget.

– Andfjord Salmon representerer en fremtidsrettet og bærekraftig forretningsmodell innen havbruk, som har alle forutsetninger for å revolusjonere lakseindustrien. Min oppgave blir å komplimentere styret og selskapet med min kommunikasjonskompetanse, som først og fremst handler om å sikre tydelig og målrettet informasjon ut mot markedet og aksjonærene. Det er en oppgave jeg påtar meg med stolthet, og jeg gleder meg til å starte arbeidet, sier Flatland i en pressemelding.

I februar hentet selskapet inn 150 millioner kroner. Aksjonærlisten inneholder blant andre toppalpinist Aksel Lund Svindal. I tillegg har far Hallvard Flatland aksjer selskapet, samt Bettina Flatlands søster, Katarina Flatland Dobloug.

– Vi er veldig glade for å få Bettinas kompetanse på strategisk kommunikasjon inn i styret. Det vil være avgjørende for oss i den neste fasen vi nå går inn, sier styreleder Roy Bernt Pettersen.

– Vi er opptatt av å kommunisere tydelig, åpent og hyppig, som et moderne selskap som er avhengig av og skal nyte stor tillit hos alle deler av samfunnet rundt oss. Nå er tiden inne til å styrke selskapets fokus på dette, slik at vi får etablert en tydelig og god kommunikasjonskultur, sier Pettersen videre.