Ellevill interesse for Gordon Ramseys nye restaurant i Las Vegas – skal servere laks

Nyheter
1148

Fikk 25.000 reservasjoner før den offisielle åpningen 26. januar.

Den nye restauranten til Gordon Ramsey i Las Vegas har plass til 300 personer, og gjestene kan bestille Crispy Skin Salmon til 32 dollar, i underkant av 250 norske kroner, skriver Food&Wine.

Ramsey, kjent for sitt heftige temperament på TV, har blitt tildelt 16 Michelinstjerner gjennom årenes løp.

Laks i over 700 restauranter
Men også andre matgiganter satser i disse dager på laks.

Red Lobster, verdens største restaurant for fisk og skalldyr med hovedkvarter i Miami, lanserte nylig en bred meny for det kommende året. På den nye menyen finner man blant annet en rett som består av grillet hummer, reker og laks.

Red Lobster har over 55.000 ansatte, og vil servere oppdrettslaks i over 700 restauranter. Restauranten sier de henter laksen fra foredlingsbedrifter i Miami.

Lanserer merkenavn
Også Meijer, en supermarkedkjede bestående av 235 butikker i USA, sa denne uken at de vil selge røkt laks fra Chile under merkenavnet Latitude 45. Nye varianter av laks vil bli tilgjengelig gjennom dette merkenavnet, blant annet ristet røkt laks.

I en pressemelding skriver selskapet at «takket være bedre bærekraftige metoder innen havbruk, er røkt atlanterhavslaks nå rimeligere og mer tilgjengelig.»