Tar over roret i familieverftet Aas: – Det er selvsagt med stor respekt

Nyheter
0

Øyvind Heggdal tar over som daglig leder i Aas Mek. Verksted på nyåret.

Heggdal bytter ut et skipsverft med et annet, når han går fra Vard til Aas etter et halvt arbeidsliv hos førstnevnte.

Begge selskapene har base i Møre og Romsdal, i relativ nærhet til Ålesund.

Nytt år, ny jobb
– Jeg har hatt 25 fantastiske år i det som er Vard Group i dag. Gjennom disse årene har jeg hatt gleden av å jobbe i et kompetansedrevet konsern, og hatt gode utviklingsmuligheter samt fått tatt del i mange spennende og komplekse prosjekter, skriver Heggdal i en e-post til iLaks.

I Vard har han det siste året hatt rollen som visepresident og prosjektleder. Han begynte i selskapet som innkjøper i 2000, og har siden den tid hatt ulike stillingstitler innenfor innkjøp og prosjektledelse. Jobbskiftet til Aas skjer først rundt nyttår.

Skal fylle familiens sko
– Dette var en mulighet som dukket opp og som gjorde meg nysgjerrig. Etter gode samtaler med styret takket jeg ja til stillingen, forteller Heggdal.

I dag leder Frode Johan Aas selskapet, i en midlertidig ordning frem til Heggdal kommer inn etter nyttår. Frode Johan tok over i sommer etter sin fetter, Bjørn Magne Aas, som da hadde sittet i sjefsstolen siden 2021. Før dette igjen var Halvard Aas overhode i vel 40 år.

– Det blir selvsagt vemodig etter så mange år. Men jeg gleder meg samtidig stort til å ta fatt på nye utfordringer i ny rolle, sammen med nye dyktige kollegaer i Aas Mek. Verksted, sier Heggdal om sin fremtidige arbeidsplass i Vestnes. Foto: Aas Mek. Verksted

– Hva tenker du om å ta over roret i et familieselskap?

– Det er selvsagt med stor respekt at jeg etterhvert tar over jobben som daglig leder i familieselskapet Aas Mek. Verksted, svarer Heggdal.

– Vil du dele litt rundt hva du håper på å få til i Aas Mek. Verksted etter at du har startet?

– All min tid og fokus er i Vard Group frem til jeg starter hos Aas Mek. Verksted. Så dette har jeg ingen kommentar til på det nåværende tidspunkt.

Les også: Mektig resultatvekst for Aas Mek. Verksted