Zewo overtar konsulentselskap i Ålesund

Nyheter
0

Zewo Chemicals kjøper selskapet B&B Consult. Selskapet er spesialisert innen vannbehandling, med hovedfokus på legionellakontroll og mikrobiologi, hvor de bistår kundene med tiltak for trygt drikkeog forbruksvann.

Daglig leder i Zewo, Kjell Fure, er storfornøyd med oppkjøpet: – Dette synes vi er stas! Vi opererer i en bransje hvor neglisjering av hygiene og vannkvalitet kan få enorme følger. Kombinasjonen av tjenestene og kompetansen som Zewo og B&B Consult nå slår sammen, gir kundene en pakke vi er veldig, veldig stolt av!

Sammenslåingen utvider tjenestespekteret innen vannbehandling til legionellakontroll inklusiv prøvetaking, kjemisk rens av vannsystem, kontinuerlig vannbehandling og utvidet kursportefølje, fremgår det av en pressemelding.

Zewo Chemicals omsatte for 12,2 millioner kroner i siste avlagte regnskapsår, 2022, og fikk et underskudd på snaut 300.000 kroner før skatt. B&B Consult omsatte for 1,4 millioner kroner samme år. Selskapets egenkapital var da negativ.

Lisbeth Blengsli, som er daglig leder i B&B Consult, trer 1. februar inn i rollen som Head of
Microbiology i Zewo.

– Det er med stor glede og begeistring vi tar fatt på dette nye kapittelet. Synergien mellom selskapene vil gi både eksisterende og nye kunder et bedre og bredere tilbud enn vi leverer i dag, sier Blengsli.