Zewo landet millionkontrakt med Eines

Nyheter
0

Skal sikre skinnende rene båter.

– Vi er svært stolte av å ha signert eksklusiv avtale med det Smøla-baserte Eines, for sine brønnbåt og avlusningsfartøy! En avtale vi har jobbet målrettet mot, hvor det under dagens HavExpo ble signert, sier Kjell Johansen Fure, salgssjef i Zewo.

Fosnavågselskapet har spesialisert seg på industrivaskemidler.

– Eines har vist stor tillit til vårt «Smarter Cleaning» konsept, hvor vi i tett samarbeid vil oppnå 40 prosent redusert kjemikalieforbruk, redusert miljøavtrykk, økt hygienisk design ombord, reduksjon av antall produkter, økt kompetanse for rederiets ansatte fra våre kurs og optimalisering av logistikk gjennom vår One Stop Shop, sier han.

Brønnbåten «Hedda» er nå omdøpt til «Smøla Våg». Foto: Eines

Også Elnes er tilfreds med avtalen.

– Prosessen har tatt litt tid for at vi har ønsket og kvalitetssikret at dette er det vi har behov for, for at vi skal kunne levere kundene våre de tjenestene de trenger og for at de skal være sikre på at vi strekker oss langt for at våre fartøy skal være skinnende rene og presentabel for dem til enhver tid, sier Jan Erik Nordseth, administrerende direktør i Elnes, til iLaks.

– Vi legger stor vekt på det med reduksjon i forbruk på grunn av miljøet, samt at deres kjemikalier skal være bedre på renhold, som igjen gjør at vi er enda sikrere på  biosikkerheten som vi setter i et høyt fokus, sier Nordseth videre.

«Smøla Viking». FOTO: Eines