Fabrikken er eid av Wilsgård Fiskeoppdrett.
– Det begynner å nærme seg en ukentlig begivenhet at vi åpner noe nytt i sjømatnæringa. Det er ei rivende utvikling, og i Nord-Norge må vi nesten passe oss for at det går for fort, uttalte Sandberg til Nordlys.
Utvidelse
Fabrikken ble bygget i 2013, men har gjennomgått en stor utvidelse med fryseri og utstyr for porsjonspakking av nisjeprodukter av laks. Prislappen er over 50 millioner kroner.
– Jeg må innrømme at jeg blir rørt. Det er noe eget med denne «patriotkapitalen», denne familiebedriften som har lagt stein på stein i over 30 år. Ambisjonene de har, helhetstenkingen og masterplanen de legger, sa Sandberg til Nordlys.
Doble
Bedriften har blant annet satt seg mål om å doble matfiskproduksjonen, firedoble filetproduksjonen og øke fra 75 til 120 ansatte i løpet av de neste ti årene.
– Vi er jækla heldig fordi verden treng jækla mye mat, og den maten er det havet som skal levere.