Vil slakte og pakke laks i kjelleren på dette bygget

Nyheter
1131

Raudeberg-baserte Babord Seafood med utvidelsesplaner.

Babord Seafood har fra før av en produksjonslinje for laks og hvitfisk, med rundt 180 ansatte, i Polen. Nå ønsker selskapet, som holder til i Maritim Park på Raudeberg, også å bygge fabrikk i Norge.

– Vi har 2.000 kvadratmeter tilgjengelig i kjelleren her i den maritime parken. Det ser vi for oss å benytte i trinn 1, slakting og pakking av laks. Til trinn 2 og hvitfiskdelen, som ligger litt lenger frem i tid, vil vi nok ha behov for utvidelse. Derfor har vi allerede meldt interesse for massene fra byggingen av Stad skipstunnel, sier administrerende direktør Agnar Lyng i Babord til Måløy24.

Lyng håper selskapet å i gang laksedelen før sommeren.

Ifølge Facebook-siden til Måløy i Vekst jobber det 13 ansatte hos Babord på Raudeberg. Lyng ser for seg at de nye planene kan skape mellom 50 og 100 nye arbeidsplasser.