Ulriksen klar for Steen-Hansen

Nyheter
742

Ulrik Ulriksen kommer fra stillingen som COO i Pinovo og før det som Group R&D Manager hos utstyrsleverandøren Ocea. Lederkabalen hos Steen-Hansen er nå komplett, og vi vil benytte både egen kompetanse og søke ut mot andre miljøer for å finne fremtidens løsning for groebekjempelse, skriver Steen-Hansen i en pressemelding.

– Rene nøter er en av de hverdagsutfordringene som oppdretterne bruker store ressurser på. Det er et betydelig potensiale for miljøvennlige løsninger som gir bedre beskyttelse mot begroing. Jeg mener Steen-Hansen er i en unik posisjon for å skape neste generasjons impregnering, sier Ulrik Ulriksen.

– Vi har gjort mange grep i Steen-Hansen Havbruk de siste årene for å utvikle et enda mer fremtidsrettet og nyvinnende selskap, rettet mot våre kunders behov i dag, og i fremtiden. Vår nylige ISO-godkjennelse (9001/ 14001) er ledd i samme tankegangen, sier daglig leder, Svein Ove Rabben.

Steen-Hansen Havbruk er internasjonal markedsleder på beskyttelse av oppdrettsnøter (primer, coating, antigroebeskyttelse (anti-fouling). Selskapet har sitt hovedsete og produksjonsfasiliteter i Bergen.