Trond Williksen tar over toppjobben i Benchmark

Nyheter
1361

Han har tidligere vært konsernsjef i SalMar og AKVA group. 1. juni blir Trond Williksen (56) ny konsernsjef i fiskehelseselskapet Benchmark.

Trond Williksen har hatt ledende stillinger i sjømatsektoren i over 20 år. Foruten toppjobber i SalMar og AKVA group har han hatt en rekke seniorroller i Akers divisjoner Seafoods, Ocean Harvest og BioMarine. Han har også hatt styreverv i Norges forskningsråd, Mørenot, Calanus og SinkabergHansen.

– Jeg er glad for å ønske Trond velkommen til Benchmark. Han bringer dyp, relevant oppdrettskompetanse og har bevist operasjonell, strategisk, M&A og ledererfaring som spenner over både produsenter og teknologileverandører i bransjen, kommenterer Peter George, styreleder i Benchmark, i en børsmelding.

– Jeg er sikker på at Benchmark under hans ledelse og med hans bransjekompetanse vil komme ut av de nåværende vanskeligere omsetnidigheter for å realisere potensialet for å bli en lønnsom ledende leverandør av bærekraftige løsninger for den globale havbruksnæringen.

Trond Williksen er tilfreds med sin nye jobb.

– Jeg er veldig fornøyd med å få muligheten til å bli medlem av Benchmark, en ledende leverandør av bærekraftige løsninger for den globale havbruksnæringen. Benchmark er strategisk godt posisjonert i en bærekraftig næring som har enorme muligheter og potensialer for fremtiden. Jeg gleder meg til å bli med et veldig kompetent team som posisjonerer og utfører en strategi for lønnsomhet og vekst i fremtiden, sier han.