To nye direktører i CageEye

Nyheter
1001

CageEye styrket nylig ledergruppen med to nyopprettede stillinger.

1.mars ble Kasper Løberg Tangen ansatt som konserndirektør for drift, og Lena Bakken Køso som finansdirektør.

Løberg Tangen er utdannet veterinær og har jobbet i oppdrettsnæringen i ni år, blant annet som produksjonssjef for Lingalaks, og i Deloitte som rådgiver mot sjømatbransjen. Som konserndirektør for drift hos CageEye vil han være ansvarlig for avdelingen som proaktivt følger opp kunder, og han vil dermed få en nøkkelrolle i forhold til det å sette kundene i stand til å ta ut verdien som CageEye-systemet gir.

– CageEye er i vanvittig utvikling, og det er svært få selskaper i Norge med så stort potensiale og kraftig vekst som det vi nå legger opp til. I 2018 har selskapet jobbet tett med utvalgte kunder for kontinuerlig å optimalisere produktene, og dette gleder jeg meg til å bygge videre på, sier Løberg Tangen.

Bakken Køso er utdannet siviløkonom fra NHH og har erfaring fra både Lerøy, Deloitte og Pareto. De siste tre årene har hun jobbet i Telenor Norge innenfor finans og prising. Som finansdirektør hos CageEye skal Lena lede selskapets finansielle strategi, kartlegge muligheter i nye markeder og ha overordnet ansvar for selskapets økonomi.

– CageEye er de eneste i verden som leverer denne typen system, som mange oppdrettere allerede har fattet interesse for. Per i dag har vi flere kunder både langs norskekysten og i markeder utenlands, men det er nå som vi skal skalere både i Norge og internasjonalt steg for steg, at det virkelig blir spennende for meg å komme ombord, sier Bakken Køso.

Bendik S. Søvegjarto, daglig leder i CageEye, er fornøyd med at selskapet nå er godt rigget for ytterligere vekst og økt internasjonal satsing i tiden fremover.

– Fra å være fire i selskapet for halvannet år siden er det virkelig gøy å vokse til de 23 vi er i dag. Det at ledergruppa nå er komplett markerer en milepæl for oss, og jeg er svært fornøyd med å ha fått Lena og Kasper med på laget. Deres allsidige og svært relevante erfaring vil komme CageEye og våre kunder til gode, sier han.