Thoralf Solberg går til STIM

Nyheter
703

Fra og med 1. januar 2020 leder Thoralf Solberg salgsarbeidet for STIM på Vestlandet.

Solberg har jobbet med produksjon og salg av rogn siden tidlig på 90-tallet, og de siste åtte årene fylt stillingen som salgs- og markedssjef i Salmobreed.­

– Jeg har nettopp passert 50, og da tenkte jeg det kunne være greit å prøve noe nytt, sier Solberg i en pressemelding.

Hos STIM får han tittelen Regionsansvarlig Vestlandet, og skal jobbe med salgs- og markedsarbeid knyttet til STIM sin relativt mangfoldige produktportefølje.

– I rognbransjen gikk vi fra i bunn og grunn å selge én type egg i en kortere periode av året, til å selge mange ulike produkter med mange ulike egenskaper, hele året. Hos STIM blir det sikkert enda mer variert, og det blir spennende å ta fatt på en ny utfordring. Jeg er heldigvis vant til å være en del på veien, og har lært å kjenne veldig mange flotte folk i havbruksnæringen opp gjennom årene, sier han.

STIM ble etablert tidligere i år gjennom sammenslåingen av Europharma, Fishguard og ACD Pharma. Selskapet er leverandør av alt fra oppdrettsrelaterte vaksiner og legemidler til fiskehelse- og miljøtjenester, SuperSmolt og fiskefôr.

STIM-eier Jim-Roger Nordly er meget fornøyd med å ha fått Solberg med på laget.

– Vi kjenner jo Thoralf som en meget kompetent og trivelig kar, og erfaringen og kontaktnettet han har opparbeidet seg fra en lang karriere i bransjen er gull verdt, sier Nordly.