Teleselskap landet storkontrakt med Hofseth-gruppen: – En betydelig avtale

Nyheter
1624

Ålesund-baserte Nortel, som leverer mobiltelefoni til små og mellomstore bedrifter, har inngått en kontrakt med Hofseth-gruppen, hvor selskapet skal levere komplette telekomtjenester til alle ansatte og ut på fabrikkene i form av SIM-kort i sensorer.

Det opplyser Nortel i en pressemelding.

Christian Pritchard. FOTO: LinkedIn

– Avtalen er betydelig, skriver administrerende direktør i Nortel, Christian Pritchard, i en e-post til iLaks.

Selskapet, som skal utfordre Telenor og Telia, har siden oppstarten i oktober signert 200 kontrakter, og det er ventet at antall brukere vil passere 2.000 ved utgangen av året.

Anders Hoff i Hofseth International skriver i en e-post til iLaks at selskapet innhentet tilbud fra tre aktører, og Nortel kom best ut i pris.

– Kontraktsummen er ikke fast, den går på antall abonnement vi har med dem. Prisen har i hvert fall for oss gått kraftig nedover siden forrige avtale, og det tror jeg er en generell trend hva gjelder telefoni mot bedriftsmarkedet. Det har jo vært mye dyrere enn privat tidligere, mener Hoff.

Nortel har også inngått en avtale om å levere komplette telekomtjenester til offshorerederiet Farstad Shipping.

– Selv om det har vært en konsolidering innen både sjømat og offshore er det det mange små og mellomstore bedrifter langs kysten. Avtalene med Hofseth-gruppen og Farstad Shipping er strategisk viktige for Nortels satsning på maritime næringer, sier Pritchard i pressemeldingen.