Starter gourmetrestaurant på Solsiden

Nyheter
1762

Tre av de tidligere lederne på Rica Nidelven (nå Scandic Nidelven) i Trondheim skal starte en ny restaurant på Solsiden – bare et langt steinkast unna hotellet, på den andre siden av Blomsterbrua over Nidelva.

Åpner til sommeren
Tidligere hotelldirektør Bjarte Gjerde, avtroppende F&B Manager Lars Erik Vesterdal og tidligere markedssjef Peter A. Gjerde starter restauranten i de gamle lokalene etter Renaa Matbaren, som frem til jul var eid og drevet av Sven Erik Renaa.

Den nye restauranten skal etter planen åpnes til sommeren – med Vesterdal som daglig leder og matansvarlig. Bjarte Gjerde blir styreformann, mens sønnen Peter A. Gjerde vil bli nestleder med ansvar for salg, marked og PR.

Alle tre er også inne på eiersiden, sammen med en fjerde part, SalMar-gründer Gustav Witzøe, melder Adressa.no.

150 sitteplasser
Vesterdal er nå i sine siste måneder som sjef for matserveringen på Scandic Nidelven.

– Katta ut av sekken. Dette gleder jeg meg stort til! Håper dere alle vil komme å besøke oss til sommeren. Vi skal være klare! skriver Lars Erik Vesterdal på sin Facebook-side.

Renaa Matbaren Trondheim ble lagt ned like før jul.

Både første etasje og annen etasje i den gamle restauranten skal utvides, og totalt skal det blir 80 sitteplasser i første etasje og 70 i annen etasje. Det som var en terrasse i annen etasje, skal nå innglasses som en del av restauranten. I tillegg blir det uteservering for 90 personer når været tillater det.