Snorre Kvammen (36) skal lede Norwells Asia-satsing

Nyheter
934

Forlater DNBs sjømatavdeling.

Snorre Kvammen. FOTO: LinkedIn

– Jeg stod egentlig på bar bakke, så plutselig søkte Norwell etter folk, og det ble en god match, sier Kvammen til Firdaposten.

For da Kvammen sluttet i DNBs sjømatavdeling i Bergen ved påsketider, etter å ha vært der siden 2011, hadde han ingen ny jobb til å gå til. Men familien hadde et sterkt ønske om å komme hjem til Florø, og Kvammen var trygg på at det ville ordne seg til slutt.

Med bakgrunn ikke bare fra DNB, men også fra EWOS, har han totalt 13 år i laksebransjen. Han er også utdannet siviløkonom, og har også finansiell erfaring gjennom å være tilbyder av kreditt.

Han sier det blir spennende å jobbe med det asiatiske markedet.

– Prosessene er på sett og vis kjente selv om jeg før solgte kreditt, og nå skal selge et fysisk produkt. Den store forskjellen blir nok tempoet. Det koker ned til forhandlinger om du skal knytte relasjoner til kunder. Det er likt fra jobben jeg har hatt de siste årene, selv om settingen er annerledes, forklarer han.

Norwell er eid av en rekke mindre oppdrettselskap, blant andre Landøy Fiskeoppdrett, Sulefisk, Flokenes Fiskefarm og Kleiva Fiskefarm. Selskapet var nær ved å doble resultatet i 2017.