Slutter i Moen Marin

Nyheter
0

Jakten på ny sjef har startet. 

Daglig leder i Moen Marin, Terje Andreassen, har informert de ansatte om at han trer ut av lederrollen etter 17 år, skriver selskapet i en pressemelding.

I løpet av mine 17 år i Moen Marin har jeg hatt gleden av å jobbe med et fantastisk team av svært kompetente og engasjerte medarbeidere som har opplevd utrolig vekst og suksess. Nå er det på tide for meg å utforske nye muligheter og ta på meg nye utfordringer, sier Terje Andreassen i en kommentar.

De siste 12 årene har Moen Marin, som er en del av ScaleAQ Group, levert mer enn 300 fartøy til oppdrettsnæringen, hvorav 100 igangsatte fartøy med batterielektrisk fremdrift.

– Terje Andreassen har vært en initiativrik og engasjert leder, og han har spilt en avgjørende rolle i utviklingen av Moen Marin til å bli en verdensledende leverandør av kvalitetsfartøy til havbruksnæringen. Hans strategiske visjon og evne til å bygge sterke team har vært avgjørende for selskapets suksess, og jeg er veldig glad for at vi skal fortsette samarbeidet selv om han nå trer ut av lederrollen, sier administrerende direktør Geir Myklebust i ScaleAQ Group.

Moen Marin ser nå etter en erfaren og nytenkende toppsjef til å lede og videreutvikle selskapet.

Andreassen vil fortsette som leder i Moen Marin til en ny leder er på plass, og vil deretter fortsette som en rådgiver og samarbeidspartner for Moen Marin og Scale-gruppen.