Slår seg sammen med nytt advokatfirma

Nyheter
0

I mars startet han opp eget advokatfirma. Nå blir Grunde Bruland partner i Law.no.

I januar ble det kjent at Grunde Bruland skulle bryte med Wikborg Rein etter 27 år, og starte opp eget firma. Bergenseren hadde da vært firmaets ansikt utad for sjømatnæringen i mange år, og partner siden 2006.

1. april ble han ansatt som ny partner i advokatfirmaet Law.no, som ble stiftet i juni i fjor. Det melder Advokatbladet. Til bransjebladet forteller Bruland at hans eget firma nå er medeier i Law.no, og at han planlegger å drive all sin advokatvirksomhet derfra.

– Dette er en naturlig videreutvikling av min satsning som selvstendig rådgiver for sjømatbransjen. I Law.no får jeg kombinert friheten med å styre min egen satsning, samtidig som jeg har tilgang på alle fellessystemer, IT-løsninger og et fellesskap av kolleger. Det er selvsagt veldig bra å være en del av et topp kompetansemiljø, sier han.

Bruland er en av landets mest velrenommerte advokater innen fiskeri og havbruk. Av Kapital ble han kåret som nummer én både i 2023 og 2022. Law.no er en heldigital virksomhet, som drives utelukkende av partnere.