Skulstad gir seg som BioFish-sjef

Nyheter
0

Styret i BioFish Holding har utnevnt Sondre Hagerup Johnsrud som administrerende direktør i BioFish Holding med virkning fra 1. oktober.

Johnsrud har lang erfaring fra operative, strategiske og lederstillinger i ledende havbruksbedrifter som Bjørøya og Midt-Norsk Havbruk. Johnsrud har en bachelorgrad i bedriftsøkonomi fra Trondheim Økonomiske Høyskole.

Etter den planlagte ferdigstillelsen av RAS–anlegget på Ljones innen utgangen av september, inkludert de nylige salgsavtalene, har Torbjørn Skulstad besluttet å gå av som administrerende direktør i BioFish.

Torbjørn Skulstad, her under løpet Stoltzekleiven Opp.

Styret i BioFish vil takke Skulstad for hans bidrag som administrerende direktør, og understreke at han fortsatt vil være styremedlem i BioFish Holding.

– BioFish er et lovende selskap med sterkt fokus på bærekraftig postsmoltproduksjon med sin landbaserte teknologi fra sitt toppmoderne anlegg på Ljones. Det er en stor tillitserklæring å være leder for et så sterkt og erfarent team. Jeg ser frem til å fortsette å utvikle selskapet videre ved å gjøre mer produksjonskapasitet operativ og produsere høyytende og robust postsmolt. Å produsere postsmolt med høy kvalitet kan løse flere av næringens største utfordringer på en bærekraftig måte, sier Sondre Hagerup Johnsrud i en kommentar.