Skrettings salgsleder stiller til gjenvalg som ordfører: – Det å være borte fra jobben i åtte år er et lite minus

Nyheter
1037

Irene Heng Lauvsnes (H) ønsker å ta ytterligere fire nye år i ordførerstolen i Strand kommune i Rogaland.

Det betyr samtidig at hun søker videre permisjon som salgsleder hos fôrleverandøren Skretting.

– Jeg har brukt en viss tid til å tenke meg grundig om. Jeg har fortsatt permisjon fra stillingen min som salgsleder i Skretting. Jeg har fått innvilget fire års permisjon, og kommer til å søke om ytterligere fire år dersom jeg får fortsette som ordfører. Det å være borte fra jobben i åtte år er et lite minus. Mye endrer seg i løpet av den tiden, sier Lauvsnes til Strandbuen.

Ifølge Lauvsnes er «mye ugjort», og dette er hovedgrunnen til at hun ønsker å ta fatt på en ny periode som ordfører.

– Strand er inne i en veldig spennende tid og jeg har rett og slett ikke lyst til å sitte på sidelinja i den videre prosessen. Jeg har lyst til å være med og styre, forklarer hun.

Lauvsnes har også tidligere vært nestleder i Fiskeri – og havbruksnæringens forskningsfond (FHF).