Signerte avtale om kameraer til landbasert oppdrett

Nyheter
1113

Fôringsspesialisten Laksesystemer har inngått forhandleravtale for Imenco Havbruks Labrus-kameraer til bruk i landbasert oppdrett.

Det opplyser partene i en pressemelding.

Det var i januar i fjor det ble kjent at Fjøssystemer-gruppen på Fåvang i Oppland hadde etablert datterselskapet Laksesystemer, som har ambisjon om å bli en ledende aktør innen landbasert fôring av laks.

– Vårt konsept har blitt særdeles godt mottatt i markedet og har resultert i en rekke leveranser langs kysten den siste tiden. Våre kunder setter pris på at vi sammen med Fjøssystemer kan tilby et landsdekkende serviceapparat og omfattende rådgiverkompetanse, basert på 40 års erfaring fra fôringssystemer til landbruket. Veien videre handler om å tilby kundene en enklere hverdag og teknologi som kan gi beslutningsstøtte til å gjøre fôringen smartere, sier Bjørn Åge Fjeset hos Laksesystemer i pressemeldingen.

Avtalen mellom partene ble nylig signert, og innen kort tid vil Laksesystemer levere løsninger med kameraer fra Imenco Havbruk som en viktig komponent.

– Imenco Havbruk er svært fornøyde med å ha signert denne avtalen. Laksesystemer er en utfordrer innen landbasert fôring, og de opparbeidet seg en god posisjon på kort tid. De er en spennende cross-over aktør fra landbruk til havbruk, på samme måte som vi er det fra subsea til havbruk, sier Stig Martin Bø, salgssjef hos Imenco Havbruk.