Restrukturering i Billund Aquaculture

Nyheter
0

Splitter eierskapet.

Broodstock Capital har solgt alle sine aksjer i Billund Aquaculture Holding til Sørensen-familien, gründerne og medeierne i Billund Aquaculture. Samtidig har Billund Aquaculture solgt alle sine aksjer i det norske datterselskapet til Broodstock Capital. Nye norske investorer blir med i Billund Aquaculture Holding, fremgår det av en pressemelding fra Billund.

Etter diskusjoner om konsernets rolle i et voksende og utviklende globalt marked, har Broodstock og Sørensen-familien blitt enige om å gå sine egne veier og la de to enhetene vokse individuelt fremover.

– Vi er glade for å ha nådd denne felles ordningen, som vi tror vil være gjensidig fordelaktig for begge selskapene. Vi vil takke familien Sørensen for årene med samarbeid, sier Broodstock Capitals administrerende partner Jan Erik Løvik.

– Vi er sikre på at denne nye eierstrukturen vil legge grunnlaget for en ny æra i Billund Aquacultures utvikling som en ledende aktør i det globale RAS-markedet. Vi vil også takke Broodstock Capital for deres verdifulle støtte og samarbeid de siste årene og ønsker dem alt godt i deres fremtidige prosjekter, sier Christian Sørensen, konsernsjef i Billund Aquaculture.