Reinsnes går fra STIM til canadisk selskap

Nyheter
0

Skifter beite etter 15 år i Nordly-systemet.

Karl Ove Reinsnes har vært i STIM siden 2008, de siste årene som salgssjef, før han nå har takket ja til stillingen som Vice President Business Development i det canadiske selskapet The Center for Aquaculture Technologies Canada (CATC), som driver med kontraktsforskning med spesialisering innen akvakultur.

– Jeg har hatt fantastiske år i STIM, lært utrolig mye og jeg er stolt over å ha fått være med på reisen til det jeg mener en det viktigste kompetansemiljøet i norsk havbruk. Med Jørn allerede klar til å ta over roret gleder jeg meg til å se STIM sin videre utvikling mens jeg samtidig tar fatt på min neste utfordring, sier Reinsnes.

Han trer inn i den nye stillingen 1. februar 2024.

Reinsnes vil jobbe sammen med Jørn Hanssen, som er ansatt som ny salgssjef i STIM, de siste månedene for å sikre en smertefri overgang.

Hanssen er internt rekruttert og kommer fra stillingen som kundeansvarlig. Nå får han ansvaret for en salgsavdeling i medvind, som styrer mot omsetningsrekord i 2023.

Jørn Hanssen

– Jeg takker for tilliten og gleder meg. Jeg har gått i god skole hos Karl Ove Reinsnes som har vært salgssjef her i mange år og som kjenner markedet og kundene våre bedre enn de fleste, sier Hanssen.

CEO Carl-Erik Arnesen er tilfreds med å raskt ha fått en ny mann på plass i nøkkelstillingen som leder av salgsteamet.

– Jeg vil først og fremst takke Karl Ove for å ha gjort en stor jobb for STIM over veldig mange år, og ønske ham lykke til videre i karrieren. Når man mister sentrale og erfarne medarbeidere, så kan det være utfordrende, men min erfaring er at den beste løsningen ofte er å finne internt. Jørn har allerede vist oss hvilken kapasitet han har. Vi vet han har de egenskapene vi er ute etter i en salgssjef, så jeg er veldig glad for at han tok utfordringen, sier Arnesen.