Refinansiering i boks for Benchmark

Nyheter
877

Hentet 850 millioner kroner i nytt obligasjonslån.

Fiskehelseselskapet Benchmark opplyser idag å ha sikret seg et sikret obligasjonslån, med flytende rente, på totalt 850 millioner kroner. Obligasjonslånet forfaller i juni 2023, har og en kupongrente på tre måneder NIBOR + 5,25 prosent med kvartalsvise rentebetalinger.

Dette nye obligasjonslånet, tilrettelagt av DNB Markets, vil refinansiere Benchmarks eksisterende kredittfasilitet på 90 millioner dollar.

Obligasjonslånet var betydelig overtegnet, og markerer selskapets inntreden i Nordens finansmarked, som er anerkjent globalt for sine investeringer i akvakultur, og gir selskapet tilgang til en sektorspesialisert investor base, skriver Benchmark i en børsmelding.

– Vi er glade for å ha gjennomført dette nordiske obligasjonslånet som er et bevis på den sterke tilhørighet og kompetanse investorer i Norden har for den raskt voksende akvakultursektoren. Det gir også selskapet ekstra fleksibilitet for å fokusere på utrulling av vår prioriterte produkter og operere mer effektivt, kommenterer Malcolm Pye, Benchmarks konsernsjef.