Pink Fish stenger sin tredje av totalt fem restauranter i Norge

Nyheter
0

Etter å ha stengt restauranten på Grensen i Oslo, har Pink Fish kun to igjen i Norge – i tillegg til en i Singapore.

– Vi satser på restauranten på Munch Brygge i stedet, sier administrerende direktør Ronny Gjøse i Pink Fish til Nettavisen, i forbindelse med at restauranten i Oslo sentrum legges ned.

Det skortet ikke på ambisjonene da mesterkokk Geir Skeie fikk med seg Ronny Gjøse og Svein Sandvik og startet restaurantkjeden Pink Fish. Med norsk oppdrettslaks på menyen skulle selskapet spise markedsandeler globalt. I presentasjoner, blant annet hos bankforbindelsen SR-Bank, viste Gjøse til Pizza Hut, Starbucks og McDonalds som kjeder de ville bryne seg på.

Gjøse uttalte da at målet deres var å skape en internasjonalt kjent hurtigmatkjede, og han mente at potensialet var mer enn 1.000 restauranter. Den første restauranten ble åpnet i Oslo i 2017.

Men det har vist seg å være krevende å lykkes.

Pink Fish har nå stengt tre av fem sine restauranter i Norge. I dag har Pink Fish restauranter på Munch Brygge i Oslo, på Stavanger Lufthavn og i Singapore, ifølge nettsidene til kjeden. Restauranten på Storo i Oslo og Galleriet i Bergen er nedlagt, og nå er også lokalet i Grensen i Oslo også stengt.

– Vi har ikke behov for to Pink Fish i Oslo, så vi avvikler den i Grensen, og jobber med satsning i utlandet i stedet, sier Gjøse til Nettavisen.

Han sier at de alltid har planlagt at Pink Fish skal bli større i utlandet, og at de utviklet og testet konseptet i Norge først.