PHARMAQ kjøper Nordland Sett Vaks

Nyheter
2594

PHARMAQ opplyser idag å ha kjøpt vaksinemaskinleverandøren Nordland Sett Vaks.

Nordland Sett Vaks er lokalisert på Nesna og tilbyr et bredt utvalg av vaksinasjonstjenester til fisk samt salg av vaksineringsmaskiner til oppdrettsnæringen i Norge, Storbritannia og Middelhavsregionen.

Vilkår for transaksjonen er ikke offentlig.

Gamle kjente
Oppkjøpet bidrar til at PHARMAQ nå vil kunne tilby komplette vaksineringsløsninger. Samtidig bidrar PHARMAQs posisjon til å understøtte Nordland Sett Vaks’ internasjonale ekspansjonsplaner, heter det videre i pressemeldingen.

– Vi har kjent Nordland Sett Vaks i lang tid, og er veldig imponert over selskapets høye fokus på kvalitet og innovative løsninger. Vi er svært glade for at vi nå skal samarbeide enda tettere og ser frem til å bistå selskapet med å styrke tilstedeværelsen på det internasjonale markedet, sier Morten Nordstad, Administrerende Direktør i PHARMAQ.

Nordland Sett Vaks ble etablert i 1995 og er blitt en ledende aktør i det norske markedet på vaksinering av fisk. Nordland Sett Vaks tilbyr maskinell vaksinering av fisk og selger vaksineringsmaskiner til en rekke ulike fiskearter på flere markeder.

Støtter vekst
– Vi mener PHARMAQ er den perfekte partner til å støtte våre vekstplaner, sier grunnleggerne av Nordland Sett Vaks, Jørn Ståle Pettersen og Remy Kristian Oddøy, som begge skal fortsette å lede selskapet som en del av PHARMAQ.

– Sammen med Nordland Sett Vaks kan PHARMAQ nå tilby komplette vaksineringsløsninger til kunder over hele verden, og vi er overbevist om at sikre og effektive vaksinasjonstjenester vil være med på å øke bruken av vaksiner på flere markeder, sier Svein Alexandersen, Senior Manager Customer Service for Norway and Nordics in PHARMAQ.