Oppstod røykutvikling i båt ved Nordlaks’ base på Langøya

Nyheter
0

Tre av de ansatte opplevde at det oppsto røykutvikling på båten de hadde vært ute med. De tre skal være friske og raske, og var på jobb igjen dagen etter.

– Av og til går ikke ting etter planen, skriver Nordlaks på Facebook, og fortsetter:

– Torsdag ettermiddag opplevde tre av våre ansatte at det oppsto røykutvikling på båten de hadde vært ute med. Brannvesenet ble raskt kontaktet og snart var både brann, politi og ambulanse på Sandnes-basen vår på Langøya.

Det skal ikke ha vært noen om bord i båten under hendelsen. De tre ansatte, og to andre personer som hjalp til, ble utsatt for røyk og ble derfor sendt til legevakten for sjekk. De ble raskt sjekket ut igjen, og Nordlaks’ ansatte var tilbake på jobb fredag, skriver selskapet.

Til avisen Vol.no uttalte politiet at det skal ha oppstått kraftig røykutvikling, men ingen flammer. Nordlaks skriver at de forsøker å finne ut hva som har skjedd.

– Før den er klarlagt og fikset, vil ikke båten være i drift. Denne gangen gikk det heldigvis bra med alle involverte og det utviklet seg ikke til en alvorlig hendelse, skriver Nordlaks videre.

Selskapet takker nødetatene for å ha kommet raskt til stedet og for innsatsen. De skriver ikke hvilken type båt det dreier seg om, men ifølge politiets meldinger på X (tidligere Twitter) lå båten til kai.