Om dagen er Adrian røkter. Men på fritiden er det en annen side ved 25-åringen som kommer fram.

Nyheter
413

Med singelen håper han å ta nye steg i en musikkarriere som startet med et brak etter deltagelse i The Voice i 2013.

Men samme år som han var finalist i talentkonkurransen tok Jørgensen også fagbrev som driftstekniker på oppdrettsanlegg.

Og fire år senere jobber han fortsatt som røkter i SinkabergHansen på dagtid, samtidig som han prioriterer musikkarrieren i helgene.

Nå er han altså klar med ny singel.

– Jeg bruker å si at jeg har et ganske miserabelt kjærlighetsliv, forklarer Jørgensen.

– Så det er på en måte det låten handler om. Teksten presenterer en slags fiksjon om det som kunne ha vært om man ikke gjorde den og den bommerten. På den måten handler det jo også om noe man angrer på, forklarer Jørgensen.

– Får høre det
Bindalmannen forteller at også hverdagen som røkter er med på å forme musikken han lager.

– Det er jo gjerne tanker og inntrykk fra hverdagen som etter hvert gir grunnlag for ideer til nye låter. Det kan være historier fra de jeg jobber sammen med eller nye folk jeg møter.

Og ifølge Jørgensen kommer de andre ansatte i SinkabergHansen også med gode innspill på det han lager.

– Kollegene mine får jo høre mye av det jeg lager, og de er ingen tvil om at de er veldig direkte med meg. Om jeg lager noe som er dårlig eller bra får jeg høre det ganske kjapt, for å si det sånn, sier Jørgensen og ler.

Fast ansatt i fjor
25-åringen forteller at han trives med livssituasjonen sin slik som den er nå. Han ble fast ansatt i selskapet i fjor, og selv om han allerede tjener nok til å kunne leve av musikken, foretrekker han forutsigbarheten som en fast jobb innebærer.

– SinkabergHansen har vært en topp arbeidsgiver sånn sett, og har vært veldig åpne for å legge til rette for at jeg kan drive med musikk på fritiden. Og det setter jeg veldig pris på, sier Jørgensen, som ramser opp flotte kolleger og en variert arbeidshverdag som andre grunner til at han stortrives i næringen.

COVER: Slik ser coveret på singelen ut.

Håper på norgesturné
Forrige singel, «Baby it’s time», var innom P1-lista i fjor, og med «Rockets» håper Jørgensen nå å ta nye steg med tanke på musikkarrieren.

– Forhåpentligvis kan jeg få til en norgesturné etter hvert. Jeg var jo blant annet og turnerte landet med «Mot» i fjor og i 2015, og det var absolutt opplevelser som ga mersmak.

Også et album kan være på vei etter hvert, uten at Jørgensen har lagt noen konkrete planer med tanke på når den kan komme.

Likevel stresser han ikke med tanke på framtiden, og sier han er fornøyd med tilværelsen som røkter.

– Det som skjer det må bare skje. Jeg trives veldig godt i jobben jeg har, ikke minst fordi jeg jobber med så mange fine og artige mennesker. Kanskje det blir mulig å satse mer på musikk på et senere tidspunkt, men det er ikke noe jeg stresser med nå, avslutter 25-åringen.