Odd Strøm trekker seg fra sjefsjobben i Nova Sea

Nyheter
1663

Går av etter å ha ledet lovundselskapet i ti år.

«Styret i Nova Sea vil informere om at vi, med stor beklagelse, har mottatt oppsigelse fra administrerende direktør Odd Strøm,» heter det i en pressemelding fra Nova Sea torsdag kveld.

Odd Strøm har jobbet i Nova Sea siden sommeren 2009, og har i denne perioden ledet selskapet gjennom ti år med betydelig vekst og organisasjonsutvikling samtidig som selskapet løpende har levert solide resultat.

– Jeg er mest fornøyd med at vi har lykkes med å gjøre Nova Sea til et helintegrert bunnsolid selskap, fra stamfiskproduksjon til marked, sier Odd Strøm. – Jeg har hatt en utrolig spennende tid som leder i Nova Sea. Det at jeg nå sier opp, har vært et vanskelig valg, men det kjennes riktig å slippe nye krefter til for å lede selskapet videre. Jeg har fått jobbe sammen med fantastisk flinke oppdrettskolleger som jeg vil savne, sier han.

– Styret i selskapet vil bruke tiden framover på å lete etter Strøms arvtaker, sier nyvalgt styreleder Aino Olaisen.

Odd Strøm slutter i selskapet ved årsskiftet.

«Styret takker Odd for en fantastisk utført jobb som det står stor respekt av,» heter det videre i pressemeldingen.

Nova Sea omsatte i 2018 for 2,5 milliarder kroner, og satt igjen med et resultat før skatt på en milliard kroner. Resultatet ble oppnådd etter at alle ansatte fikk utbetalt 203.000 kroner hver i bonus.